Nobel
Tražite posao?
Ukoliko ste nezaposleni, evo poslovne prilike za vas
Objava: 17.1.2017 / 07:01
Prikaza: 4403
Autor: Manager.ba/Posao.ba
Ukoliko ste nezaposleni, evo poslovne prilike za vas
0

Ako redovito pratite sadržaje portala Manager.ba i poslovne savjete kojima želimo doprinijeti vašem što bržem i efikasnijem zapošljavanju, sigurni smo da ste neke od njih već primijenili na vlastitom iskustvu te da su isti urodili plodom.

No, ukoliko vaša potraga za idealnim radnim mjestom još uvijek traje, tu je redovita rubrika koju realiziramo u suradnji sa portalom za zapošljavanje Posao.ba.

Možda je baš ovo Vaša prilika! Iskoristite je!

1. VODITELJ PRODAJE/DIREKTOR

Exclusive d.o.o. traži Voditelja prodaje/Direktora poslovne jedinice Sarajevo na probni rad od 6 mjeseci sa mogućnošću angažmana u stalnom radnom odnosu. Osim po brzoj, jednostavnoj i efikasnoj usluzi, tvrtka je prepoznatljiva i po visokoj razini kvalitete roba koje nudimo.

Obrazovanje: Visoka stručna sprema, postdiplomski studij iz predmetne oblasti će se smatrati prednošću, poznavanje rada na računaru sa fokusom na baze podataka i analitiku.

Radno iskustvo: Najmanje 5 godina radnog iskustva od čega najmanje 3 godine radnog iskustva u poslovima voditelja prodaje, 5 godina iskustva u privredi i privatnom sektoru.

Prijave traju do 29.01.2017.

2. VODITELJ POLIKLINIKE/ADMINISTRATOR

Zdravstvena ustanova – stomatološka poliklinika „Dental Ortodont centar“ Sarajevo raspisuje Natječaj za poziciju Voditelj poliklinike/Administrator.

Svim zainteresiranim licima iz Bosne i Hercegovine i susjednih zemalja, nude se jednake mogućnosti zapošljavanja u moderno opremljenom prostoru i instaliranoj novoj opremi. Uz prijavu je potrebno dostaviti i detaljnu biografiju sa kontakt podacima (telefon, adresa, slika),

Poželjno je aktivno znanje engleskog jezika, poznavanje rada na računaru (Word, Excel, Internet Explorer).

Prijave traju do 11.02.2017.

3. RUKOVODITELJ UGOSTITELJSTVA

ROBOT raspisuje Natječaj za prijem zaposlenika na poziciji: Rukovoditelj ugostiteljstva. Pozicija se odnosi na grad Kiseljak. 

Potrebni uvjeti: SSS / VŠS / VSS – poželjan je ekonomski smjer, radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima minimalno jednu godinu, komunikativnost, ljubaznost, tolerantnost i snalaženje u svim vrstama socijalnih kontakata te vozačka dozvola B kategorije. 

Prijava na Natječaj: putem email adrese posao.robot@gmail.com ili ureddirektora@robotsarajevo.com, osobno preuzimanjem i popunjavanjem formulara aplikacije za posao koju možete preuzeti na recepciji Upravne zgrade grupacije Robot, Rajlovačka cesta 41, Sarajevo.

Rok za prijave istječe 15.02.2017.

Sva prava pridržana © 2018 Manager.ba
Dizajn i programiranje: 4ANTS