Nobel
TRAŽITE POSAO?
NOVA GODINA, NOVI POSAO: Napravite značajan korak u svojoj karijeri!
Objava: 3.1.2017 / 07:05
Prikaza: 6166
Autor: Manager.ba
NOVA GODINA, NOVI POSAO: Napravite značajan korak u svojoj karijeri!
0

Ako redovito pratite sadržaje portala Manager.ba i poslovne savjete kojima želimo doprinijeti vašem što bržem i efikasnijem zapošljavanju, sigurni smo da ste neke od njih već primijenili na vlastitom iskustvu te da su isti urodili plodom.

No, ukoliko vaša potraga za idealnim radnim mjestom još uvijek traje, tu je redovita rubrika koju realiziramo u suradnji sa portalom za zapošljavanje Posao.ba.

Možda je baš ovo Vaša prilika! Iskoristite je!

1. MENADŽER PRODAJNOG CENTRA

Penny plus d.o.o. je domaća stabilna kompanija koja se bavi prodajom i distribucijom na malo i veliko visokokvalitetnog građevinskog materijala. Na tržištu je prisutna 20 godina i raspolaže sa preko 50.000 artikala i ima preko 260 ponosnih zaposlenika.

Ako ste ambiciozni, snalažljivi, samoinicijativni, odgovorni, vrijedni i prepoznali ste se u naprijed navedenom, te imate iskustva koja su neophodna, svoj CV obvezno sa slikom dostavite na oglašene pozicije u nastavku: Menadžer prodajnog centra (m/ž).

Mjesto rada: Sarajevo

Oglas je otvoren do 8. siječnja 2017. godine.

2. ANALITIČAR KOMERCIJALNIH FINANCIJA

Orijentirani ka kupcima, svjetski lider u proizvodnji i prodaji bezalkoholnih pića, a u Bosni i Hercegovini uspješno posluju od 1996. godine. Ukoliko želite postati dio tima koji pobjeđuje, unaprjeđujući vlastito i poslovanje kupaca, Coca-Cola HBC B-H d.o.o. Sarajevo nudi vam mogućnost da svoju karijeru gradite na poziciji: Analitičar komercijalnih financija (m/ž).

Lokacija: Sarajevo

Očekivani početak radnoga odnosa: 1. ožujka 2017. godine.

Prijaviti se možete do 16. siječnja 2017. godine.

3. SENIOR KONZULTANT U ODJELJENJU POREZNOG SAVJETOVANJA

Ernst & Young d.o.o. Sarajevo je globalni lider u pružanju usluga revizije, poreznog i poslovnog savjetovanja. EY Sarajevo raspisuje natječaj za radno mjesto: Senior konzultant u odjeljenju Poreznog savjetovanja.

Lokacija:Sarajevo

Ako se pronalazite u navedenim zahtjevima, pošaljite svoj CV putem opcije "PRIJAVI SE NA OGLAS" do 28. siječnja 2017. godine.

Napravite veliki iskorak u svojoj karijeri i pridružite se ovom timu!

Sva prava pridržana © 2018 Manager.ba
Dizajn i programiranje: 4ANTS